Ingredienser:
Bund:
3 æggehvider
150 g. sukker
150 g. smuttede mandler (blendes)
Is:
2 daim (a 28 g)
3 æggeblommer past.
45 g. sukker
3 dl. piskefløde
Bund:
Pisk æggehvidwe og sukker til en stiv masse. Mandlerne blendes og vendes forsigtigi i.Hæld dejen i en velsmurt springform. Bases nederst i en forvarmel ovn ved 165 grader i ca 45 min.
Is:
Pisk æggeblommer og sukkes til en stiv mass. Fløden piskesstiv og vendes forsigtigt i æggemassen sammen med den grofthakkede daim. Tag lidt daim fra til pyndt
Vend den afkølede kagebund ud af formen: Rengør formen beklæd den med bagepapir og læg bunden tilbage i formen. Hæld iscremen over bunden og stil formen 2 timer i fryseren. Pynt kagen med den hakkede daim og evt. lidt flødeskum.