Vandbakkelser

Vandbakkelser 9 stk ‘store’

80 gr smør
2 dl vand
100 gr hvedemel
3 æg

Tænd ovnen på 200* alm. ovn (ikke varmluft)

Vand og smør bringes i kog i en mellemstor gryde.
Melet blandes i imens der røres rundt i gryden med en ske.
Tag gryden af varmen og rør til dejen er jævn og slipper ske og gryde. Lad det køle lidt.

Pisk æg let sammen og tilsæt det lidt efter lidt i dejen – pisk med elpisker imens det blandes i.

Sæt dejen på bageplade i små portioner med mellemrum.( evt m. Sprøjtepose)

Bages 20-30 min. Åben ikke ovnlågen de første 15 min.!

Klip vandbakkelserne i siden når de kommer ud af ovnen, så de ikke bliver bløde.

 

Afkøles og fyldes med flødecreme, pyntes med glasur eller drysses med flormelis.

Flødecreme til 9 stk.
1/2 brev kagecreme laves og vendes med 2 dl pisket fløde.

Skriv et svar