6 stk
15 gr gær
0,25 dl sirup el. honning
2,5 dl lunkent vand
25 gr smeltet smør (afkølet)
ca 340 gr. sigtemel
1 tsk havsalt
0,75 dl håndfuld havregryn
1 dl hakket spinat eller revet squash
evt. bageenzym
Bland gær og sirup i en skål, når det er flydende tilsættes vand og smør, og det blandes sammen.
Tilsæt resten af ingredienserne undtagen salt, det skal først tilsættes når dejen er rørt sammen, og derefter røres ind i dejen.
Dejen sættes til hævning i ca 1 1/2 time.
Drys lidt mel på et stykke bagepapir, hæld dejen på og pres den til et rektangel der svarer til størrelsen på de 6 sandwich. ca 15 x 20 cm.
Rul dejen med en pig-rulle og skær derefter dejen i 2 baner på den brede led og 3 baner på den lange led – formen på de enkelte stykker bliver lidt aflange.
Lad dejen hæve 1 time og bag v. 225 * I ca 14 min