ca til 4 pers.
400 gr kylling i strimler/små stykker
5 tsk karry
2 tsk rød karrypasta
1 løg -fint hakket
4 fed presset hvidlød
140 gr bambusskud- snittet i tynde strimler på den lange led
1 liter kogende vand med 2 bouillonterninger(grønt)
2 dåser kokosmælk á 400 gr
4 spsk fiskesauce
5 spsk soya
2 tsk rørsukker
1 bundt forårsløg- snittes i tynde ringe
1 rød peberfrugt- skåret i små tern
180 gr risnudler
Start med at svitse kylling i lidt olie på en pande, tilsæt karry og rød karrypasta. Læg det fra på en tallerken.
Kom mere olie på panden, og svits grøntsagerne, de skal kun lige sauteres i et par minutter under omrøring.
Kom kyllingen på panden igen, tilsæt boullionvand, kokosmælk, fiskesauce, soja og rørsukker.
Lad det koge op, og småkoge i ca 15 min.
Smag det til med salt og evt mere fiskesauce, karry og soya.
Bræk risnudlerne i mindre stykker og kog dem med i 4 min.