Peking suppe


350 gr kylling i små strimler
1 dåse bambusskud- de skæres i tynde strimler på den lange led
3 3/4 æggehvider
1 pakke shii take svampe- skæres i små stykker
3-4 porrer. Snittes i tynde ringe- kun den hvide del
Olie
3 1/2 liter hønsebouillon
12 spsk citron saft
8 spsk soyasauce
2 tsk sambal orlek
8 spsk maizena majsstivelse

hæld lidt olie i en gryde og svits kylling til det er hvidt.
Tilsæt svampene og svits dem med i ca 1 min.
Tilsæt hønsebouillon, sambal orlek, bambusskud og porrer og lad det koge ved svag varme i 15 min.
Pisk æggehviderne lidt, og tilsæt dem under omrøring, de flyder oven på, men bliv ved med at røre, så bliver de “opløst”.
lav en jævning af majsstivelsen, og tilsæt den til der er opnået den ønskede konsistens.
Tilsæt citron og soya, og lad det varme med inden servering.

Skriv et svar