6-7 stk
25 gr gær
2 spsk honning
2,75 dl lunken vand
450 gr hvedemel( hold lidt tilbage og vurder dejen)
70 gr grahamsmel
1 tsk salt
40 gr blødt smør
1 æg
80 gr solsikkekerner
1-2 revne gulerødder
Kom gær og honning i en skål og lad det blive flydende, tilsæt vand og rør rundt.
Tilsæt grahamsmel, halvdelen af hvedemelet og saltet, rør det sammen, tilsæt smør og mere mel til dejen er blød og glat.
Dejen skal hæve 45 min.
Hæld dejen ud på bordet, lav en fordybning og hæld gulerødder, solsikkekerner og æg i hullet.Saml dejen over hullet, så det bliver lukket. Tag en dejskærer og hak dejen grundigt.
Del dejen i 6-7 portioner og sæt dem på en bageplade.
Lad dem hæve 45 min.
Sprøjt dem med vand og bag dem 14-15 min v. 210*