Fragilite

3 plader med creme imellem

Smør 3 stykker bagepapir med smør.

Total ingredienser til kagebunde og creme:
300 gr marcipan
480 gr æggehvider
450 gr sukker
400 gr flormelis
250 gr smør
150 gr nougat
1 tsk. vanilje
nøddeflager

Kagebunde:
300 gr. marcipan
180 gr æggehvider
Røres sammen til en jævn masse

300 gr æggehvider
450 gr sukker
150 gr flormelis
Æggehvider piskes hvidt og luftigt- men stop når det er stift nok til at det ikke løber ud af skålen når den vendes, tilsæt sukker og flormelis og pisk lidt mere, men uden at det bliver for fast.
Marcipanmassen vendes i.

Fordel massen på 3 stykker bagepapir og drys med nøddeflager.
Bag v. 180* 20 min.

Creme:

250 gr. smør
250 gr. flormelis
150 gr. nougat
1 tsk vanilje
Det hele blandes i en skål og piskes luftigt.

Tip…. bag evt. bundene dagen før og lad dem stå på bordet til de skal bruges

Skriv et svar