Kylling og ananas i fad

Til 4 personer.
Bagetid: 30 min. 180º varmluft .

Ingredienser:

2 spsk. karry
ca 500 gr kylling inderfileter
2 spsk olie
6-8 skiver ananas + 2 dl af saften
200 gr. champignon i skiver
1 løg, hakket
1 spsk karry
1-2 spsk hvedemel
1 dl. bouillon
2 1/2 dl. madlavningsfløde
salt
peber
frisk persille til drys

Kom kyllingfileterne sammen med karry i en pose og ryst posen godt.
Varm olien op på en stor pande og kyllingestykkerne. Læg dem derefter i et ildfast fad og drys med salt og peber.
Steg ananas på den samme pande ca 1 min. på hver side og læg dem over kyllingen.
Svits champignons og fordel dem i fadet, svits løg og drys karry og hvedemel over det, og rør rundt. Tilsæt ananassaften og bouillon og bland det godt rundt. Hæld fløden ved og bring det i kog så saucen tykner, smag til med salt og peber og hæld saucen over i fadet. Bag det i ovnen og drys persille over inden servering.

 

Skriv et svar